πŸ“š Stilte zingen - Huub Oosterhuis (oktober 2018) - ebook Downloaden

Stilte zingen
Boektitel : Stilte zingen
ISBN: Nee
Totaal Pagina's : 640 pagina's
Jaar : oktober 2018
Categorie : Pozie, Pozie, Pozie
Uitgever : Kokboekencentrum Non-Fictie
Taal: Nederlands

In het nawoord bij Stilte zingen schrijft de auteur dat alle teksten ter overweging en voor uitleg vatbaar zijn. De bundel bevat de liedteksten die Huub Oosterhuis in de afgelopen zestig jaar heeft geschreven en die toepasselijk zijn op alle denkbare en ondenkbare gebeurtenissen die zich in het leven van mensen voordoen. Stilte zingen. Verzamelde liedteksten. Ter overweging en voor uitleg vatbaar. Stilte zingen. Weergaloos mooi. 'In oktober 2002 ontving Huub Oosterhuis (1933) een eredoctoraat in de theologie met name voor zijn liederen aan de Vrije Universiteit van Amsterdam. In 2012 ontving hij de Oeuvre Prijs van de Nacht van de Theologie en in 2014 ontving hij de Duitse Predigtpreis voor zijn hele oeuvre.' Uit: Stilte zingen Stilte zingen. Van harte aanbevolen!

Dit boek is een ware schat aan gedichten liedteksten. Voor momenten dat de bezitter/lezer het even niet meer ziet zitten... Ideaal om jezelf rustig te lezen.

Een prachtige verzameling liederen. Veelal bekend als je Huub Oosterhuis vaker leest maar de bundeling tot een geheel is zeker een aanwinst voor je boekenkast al zal het daar weinig in staan want dagelijks gebruik is zeker aan te raden.

In "Stilte zingen' is het complete liedoeuvre van Huub Oosterhuis beschikbaar een unieke uitgave die verschijnt ter gelegenheid van zijn 85e verjaardag. In dit liedboek zijn de teksten verzameld die Huub Oosterhuis in de afgelopen zestig jaar heeft geschreven om in de zondagse liturgie en in andere vormen van eredienst bij doop huwelijk en begrafenis te worden gezongen. Anders dan in het vijfentwintig jaar geleden verschenen "Gezongen Liedboek'is een aantal oudere teksten niet meer opgenomen; sommigen zijn herschreven. En er zijn veel nieuwe liederen bijgekomen.

Recomended Book: