✅ DJ Jean - Victor Mastboom (juni 2018) - Boek Downloaden op e-reader

DJ Jean
Boektitel : DJ Jean
ISBN: Nee
Totaal Pagina's : 250 pagina's
Jaar : juni 2018
Categorie : Componisten & Songwriters, Muzikanten | zangers & Groepen, Biografien & Waargebeurd
Uitgever : Cloud 9 Books
Taal: Nederlands

saai niet spraakmakend ruikt naar egotripperij door steeds weer te benoemen dat je zo normaal bent gebleven. Weinig spannende gebeurtenissen. Paar flauwe ervaringen op het gebied van sex maar heb niet 1x echt in een deuk gelegen om wat dan ook. Ook geen onthullingen op welk gebied dan ook. Als ik bijvoorbeeld het boek van de dj Dano als referentiekader neem moet ik helaas vaststellen dat dat echt een interessanter boek is. Jammer dit boek. Is me echt tegen gevallen. Zonde van het geld en de tijd.

Dit boek kado gekregen. Op een gegeven moment lijkt het wel een fantasieboek te worden. Hij vindt zijn eigen nog een hele hunk die maar met 1 ding bezig is sex. Waardeloos biek en totaal niet intressant.

Zonde van mijn geld.

"Veel mensen die mij priv kennen houden van mij als Jan maar willen niets te maken hebben met die ultieme weekendrebel genaamd DJ Jean.' Maak kennis met Jan Engelaar alias DJ Jean Nederlands eerste dj-celebrity berucht om zijn losbandige levensstijl gepeperde uitspraken en zijn liefde voor vrouwen snelle auto's en drank. Jean bracht house naar het grote publiek scoorde de eerste nummer 1-hit met een housetrack en reisde als eerste Nederlandse club-dj de hele wereld over. Gekkenhuis! is n groot avontuur van een man met een fuck you-mentaliteit maar ook met een klein hart en een grote droom. Lees waanzinnige verhalen waarin niets onbesproken blijft: zijn rebelse jeugd het succes van de legendarische club iT de ware ontstaansgeschiedenis van de megahit "The Launch' en het bekende "Respect the Skills'-fi lmpje inclusief de reactie van collega-dj Tisto. En niet te vergeten op stap met Willem Holleeder en hangen met de Hells Angels! Maak je borst maar nat en bereid je voor op roodgloeiende wangen: dit is het gekkenhuis van DJ Jean. Toon meer

Best Book: