✅ Je hebt wl iets te verbergen - Maurits Martijn (16-Sep) - Boek Downloaden op e-reader

Je hebt wl iets te verbergen
Boektitel : Je hebt wl iets te verbergen
ISBN: Nee
Totaal Pagina's : 264 pagina's
Jaar : 16-Sep
Categorie : Boeken, Politieke controle & Vrijheid, Burgerrechten
Uitgever : de Correspondent Uitgevers B.V.
Taal: Nederlands

Geschreven bij Je hebt wl iets te verbergen

Het is een super gaaf boek dat heel makkelijk leest en zeer informatief is! Echt een aanrader voor iedereen om je zelf meer bewust te worden van alle nieuwe diensten. En misschien zou het wel verplicht moeten worden voor alle media en informatie studenten...

Helder en interessant boek leest makkelijk. Een eye opener! Als je dit boek gelezen hebt klik je nooit meer gedachteloos op internetsites. Je realiseert je ineens wat er echt gebeurt als je cookies accepteert of informatie deelt op social media. Een aanrader!

Facebook weet bij wie je gisteren op bezoek ging De Belastingdienst zag hoe je er kwam Apple hield bij hoe lang je er bleef Samsung hoorde wat je er zei En Google wist al dat je het van plan was In 'Je hebt wl iets te verbergen' laten onderzoeksjournalisten Maurits Martijn (1981) en Dimitri Tokmetzis (1975) zien waarom privacy het meest bedreigde mensenrecht van onze tijd is. Ze leggen bloot welke gegevens je allemaal weggeeft en aan wie. En belangrijker nog: welke ingrijpende gevolgen dat heeft. Hun journalistieke zoektocht voor De Correspondent werd de afgelopen jaren bekroond met diverse prijzen waaronder De Loep voor de beste online onderzoeksjournalistiek.

Best Book: