📚 Sophia - Sophia van Sorgen (oktober 2017) - Boek Downloaden op e-reader

Sophia
Boektitel : Sophia
ISBN: Nee
Totaal Pagina's : 200 pagina's
Jaar : oktober 2017
Categorie : Kanker, Biografien & Waargebeurd, Medisch
Uitgever : Sophia van Sorgen
Taal: Nederlands

Het eerste hoofdstuk laat je gelijk niet meer ophouden met lezen! Het is ontroerend en moedig hoe ze haar eigen weg heeft leren gaan en zo dichtbij haar zelf blijft. Een heel open en puur verhaal leerzaam en catching. Ook de switch in tijd maakt het boek heel bijzonder. Een echte aanrader!

Sophia is een mooi boek wat je cht mee neemt in het leven van een jonge zieke vrouw. De keuzes die gemaakt moeten worden worden op een indringende manier beschreven als ook de omgang met de ziekte door de mensen om Sophia heen. Het boek kan daardoor ook dienen als een goede spiegel voor als je mensen om je heen hebt met deze ziekte. Het boek is doorspekt van veel humor en leest erg makkelijk waardoor het niet t zwaar wordt.

Ontroerend en meeslepend! Sophia neemt je mee in haar levenservaringen met haar ziekte. Mooi hoe ze zich op een positieve manier vastbijt in het leven en dichtbij haar zelf durft blijven. Al vrij snel had ik tranen bij een van haar bijna dood ervaringen. Zeker een aanrader om meer inzicht te krijgen wat een leven met kanker inhoudt en wat vooreen mogelijke andere manieren er zijn naast de medische wereld.

Uit Sophia's boek straalt zoveel levenskracht dat ik het iedere nacht onder m'n kussen ga leggen in de hoop dat het zo ook op mij afstraalt.' - Anne Barnhoorn scenarioschrijver en winnares Gouden Kalf voor Aanmodderfakker 'Een bijzonder verhaal van een bijzonder Achterhoeks meisje.' - Veronie Snijder-Kramer Boekhandel Kramer in Winterswijk en ex-boekenpanel DWDD Dit is het verhaal van een jonge vrouw die ontsnapte aan beklemmende adviezen en een bezorgde omgeving en het vliegtuig pakte naar de andere kant de wereld. Bij Sophia is twee keer kanker ontdekt. De eerste keer was ze een puberend meisje in Winterswijk de tweede keer was ze een jonge succesvolle vrouw in Amsterdam met de wereld aan haar voeten. De tweede keer is haar omgeving weer in paniek maar Sophia niet. Ze weet niet zeker of ze zal genezen maar ze weet wel dat het verloop van haar leven voortaan volgens haar regels zal gaan. Als een moderne Alice in Wonderland beweegt Sophia zich in een landschap vol bijzondere ontmoetingen om uiteindelijk thuis te komen bij zichzelf. Sophia van Sorgen is een gesprekstherapeut voedingsdeskundige en meditatie- en ademhalingscoach. Ze begeleidt mensen met verschillende gezondheidsprogramma's die ze heeft ontwikkeld op basis van haar eigen methode. Sophia woont en werkt in Amsterdam. Toon meer

Recomended Book: