✅ Reservoir 13 - Jon Mcgregor (09-Dec) - Boek Downloaden op kobo

Reservoir 13
Boektitel : Reservoir 13
ISBN: Android (smartphone en tablet) | Kobo e-reader | Desktop (Mac en Windows) | iOS (smartphone en tablet) | Windows (smartphone en tablet) | Overige e-reader
Totaal Pagina's : 228 pagina's
Jaar : 09-Dec
Categorie : Literatuur & Romans, Romance, Romance
Uitgever : Jon Mcgregor
Taal: Nederlands

Geschreven bij Reservoir 13

Zeer verzorgde schrijfstijl. Het gebeuren de verdwijning van het meisje is enigszins een leidraad duikt in elk van de 13 hoofdstukken ergens weer op maar is anderzijds maar een van de gegevens die ook steeds herhaald worden : het weer het jaarlijkse vuurwerk de vrijages in het dorp... Heel speciale indringende sfeer maar bij veel lezers zal het gebrek aan actie en de vele personages die je moet volgen de leeslust temperen. De roman doet mij denken aan "De Avonden" van Gerard Reve.

Fijn boek om te lezen. Spannend.

Het is midden in de winter. Een tienermeisje wordt vermist in de heuvels in het hart van Engeland. De dorpsbewoners die zijn opgeroepen om deel te nemen aan de zoektocht waaieren uit over de heide. De politie zet wegversperringen neer en een groep verslaggevers treedt het gewoonlijk zo stille dorp binnen. Ondertussen gaat het werk gewoon door: koeien moeten gemolken worden hekken gerepareerd steen gehouwen pinten geschonken bedden opgemaakt preken geschreven een toneelstuk geoefend. De zoektocht naar het vermiste meisje gaat verder maar het dagelijkse leven ook. Reservoir 13 is een verpletterende roman over tijd verlies en de cadans van het bestaan.

Best Seller: